Tot ce ai nevoie e putina nebunie si sa primesti un sut bine pozitionat, restul vine de la sine

Maria, Diana, ce credeti, mi-ati copto. M-ati corupt cu blogareala. Ei bine nu e chiar blogareala pe care o faceti voi, insa tot e blogareala si m-ati corupt. Cum vine vorba englezeasca “if you can’t beat them, join them” in momentul de fata “i’m joining them” ma rog scopul nu a fost niciodata sa depasesc pe nimeni iar rolul acestui blog o sa fie cu totul altul si inspiratie de scris o sa fie suficienta deoarece domeniul foto video vine cu foarte multe lucrusoare interesante de discutat si cum tot am un fel de limbarita a scrisului cand vine vorba sa scriu mesaje sau postari (Alice M, Maria P, Paula, Diana V, Andreea D, Madalina R, Cora M si multe altele pot sa  confirme) ce metoda mai buna de a consuma aceasta energie intr-un mod cat se poate de productiv si anume blogul! Hai sa spun si povestea de unde a inceput totul.
Ca o paranteza mai in gluma mai in serios blogurile joaca un rol fundamental in ceea ce priveste promovarea oricarui tip de continut si daca mai sunt sustinute de un profil de insta sau facebook posibilitatile sunt infinite. Am zis mai sus in gluma blogareala, insa lucrul acesta facut cum trebuie poate sa aduca foarte multe beneficii. Inainte am avut un blog pe wordpress in care postam tot ce faceam si fara sa imi dau seama acel blog chiar se indexase si daca m-as fi tinut de el ar fi putut sa aiba un alt contur munca mea. M-am culcat pe o ureche si am plecat urechea ba intr-o directie ba in alta directie si rezultatul a fost un fiasco care a dus la ani in care nu mi-am mai gasit locul in care sa public fotografii lucru prin care am zapacit multi vizitatori, nu am avut stabilitate pe deviantart, 500px samd si la un moment dat mi s-a facut frica de ideea de sharing ca sa realizez ca erau totusi niste beneficii.
Prima colaborare cu un blog a inceput cu Maria Pasca (mariapasca.ro) la Ambasador prin o prietena draga Diana Tiron care a reunit o echipa mult mai mare de-a lungul timpului, asa ca Diana cu ocazia aceasta iti multumim mult! Cu Maria si cu Diana in acea zi am facut multe fotografii fashion, lucru care vine in contradictie stiu cu ceea ce fac in acest moment, insa adevarul gol golut este ca nu fac doar fotografie boudoir si erotic sunt deschis si spre fashion, portret, beauty. A doua colaborare si nu pot zice ca a fost colaborare a fost cu blogul Dianei Vlaicu (eudiana,ro), de fapt nici in cazul Mariei nu pot zice ca a fost colaborare pentru ca in momentul de fata cu ambele exista o chimie care ne leaga si ne ajutam iar in ambele cazuri colaborare este un cuvant mult prea dur pentru ceea ce a devenit o prietenie. Atat Maria cat si Diana m-au ajutat enorm cu Expozitia, prin articole si Diana V fiind chiar model pentru proiectele mele si o recomand calduros pentru seriozitate si profesionalism ca model! Urmeaza sa scriu in curand articole despre cele doua bloguri pe care le recomand si multe altele!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s