Mădălina, între fotografie și viața de zi cu zi

Unul din punctele mele forte este organizarea însă ceea ce mă trage în jos este timpul alocat care de multe ori nu este suficient și nu e folosit cum trebuie. M-am tot ținut să scriu despre multe lucruri între care și unele mai dure, mult mai dure, dar toate la timpul lor.
Astăzi o să vorbesc despre o prietenie specială cu multe peripeții, mă rog am talentul să atrag peste tot peripeții este în natura mea.
Pe Mădălina o cunosc deja de 3 ani iar la finalul anului se vor împlini 4 ani. Timpul a tot trecut cu toate acestea prietenia rezista. Cu ocazia altui articol o să punctez și partea în care da, poate exista prietenie între un bărbat și o femeie, lucru care se întâmplă la ședințele foto mereu. (mulți bărbați nu înțeleg cum)
Între noi doi au existat mereu bariere care ne-au împiedicat mult timp să pozăm, iar cea mai importantă a fost timpul. În momentul în care ne-am cunoscut eram în prima fază nedeciși în privința ședințelor, pe urmă când ne-am decis s-a întâmplat timpul, ori eram eu prins cu ședințe ori era ea prinsă. Ceea ce s-a schimbat a fost o portiță care a apărut anul trecut în care am prins în sfârșit  mai multe momente în care să vorbim și pe urmă să acționăm. Țin minte și acum cum a fost când ne-am văzut prima dată la Lincontro, când am pus planurile pe hârtie în 2015, și cum a fost când ne-am văzut ultima oară și s-au restabilit toate legăturile. Noi vorbim aproape mereu ba de idei de ședințe sau cum am putea face unele fotografii mai diferit.
Dacă ne uităm pe orice profil de insta sau facebook vedem o parte a personalității a unei persoane, iar aici intervin ședințele mele care arată și o latură mai senzuală, o sexualitate pe care multe persoane au impresia că nu o au. Senzualitatea lipsă nu este cazul Mădălinei care la fiecare ședință a demonstrat de multe ori că poate să surprindă într-un mod foarte plăcut, și asta pentru că vede din fotografie o artă și îi place să pozeze îi place să creeze totul este spontan. Simplul fapt că îi place să facă acest lucru îi aduce o frumusețe naturală aparte nu mai zic de faptul ca este foarte flexibilă și s-ar putea să facem niște fotografii cu poziții foarte ciudate la un moment dat. Un moment care m-a făcut să râd a fost modul în care ea a tratat o fotografie anume, un seminud unde voiam să surprindem câteva cadre în care să apară cartea mea de vizită și niște petale de trandafir roșu. Nu știu ce mă apucase, ori i-am zis eu ori căzuse pe nasul ei, spontan, o petală. Urmase un circ sa surprindem acea petală să stea cum trebuie, eu puneam petala cădea, o punea și Mădă cădea din nou. Până la urmă a ieșit ce trebuie, însă în actul creației ne-am prăpădit amândoi de râs pentru o petală!
Mădă ca model este foarte flexibilă își cunoaște corpul și știe ce o avantajează, motiv pentru care vine cu idei foarte bune.
O ședință foto nu înseamnă doar muncă și seriozitate se adaugă și puțin mai multă prosteală bine fie extrem de multă prosteală combinată cu senzualitate. Ce poate să iasă de aici? O ședință deocheată în care porția de râs nu întârzie să apară urmată de niște fotografii de excepție. Fix asta pot spune că s-a întâmplat la penultima ședință unde Mădă m-a rugat să fac niște fotografii luate de sus în care să se vadă și cada în care se afla. Ușor de zis, greu de făcut, eh nici chiar greu, doar partea cu urcatul pe o cadă udă, alunecoasă, cu spumă. Nu mai zic de partea în care am plecat de acolo cu ciorapii semi uzi, bine fie au fost uzi de tot și a trebuit să am grijă să nu alunec în cadă. Nu ne-au ajuns pozele în cadă așa că am continuat ideile criminale care atentau siguranța hainelor mele și înghețul fetei pentru că noi la 5 dimineața încă făceam poze. Ne-am decis să ne mutăm la duș care din păcate era cam rece așa că planul de atac a fost Vlad dă jos ciorapii și se roagă să nu curgă accidental dușul mare, și am stat puțin, mai mult, până a curs apa caldă.
Toate bune și frumoase, dar încă nu am scăpat. Trece Mădă sub duș, iar eu ca să pot să am o perspectivă mai bună mă pun pe marmură, scuzați făceam slalom pe marmură să nu ajungă apa de la duș la pantaloni. Dacă aveți impresia că fotografii stau, chiar stau , de multe ori contorsionați ca să facă fotografiile.
Dacă vreți tot din categoria lucruri amuzante intrăm într-o zonă culinară, unde pot zice că Mădă m-a corupt cu niște pene carbonara de la Presto Pizza (plasarea de produse nu este intentionata).
În încheiere, pe lângă faptul că este o fata amuzantă și muncitoare, se implica în ședințele foto (lucru despre care voi vorbi într-un alt articol dedicat exclusiv ședințelor și baza lor).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s