Despre tablouri

Mi-a luat ceva timp sa organizez puțin toată acțiunea în sine și să structurez ceea ce vreau să fac pentru că în momentul de față sunt foarte multe neclarități legate de activitatea mea legat de ceea ce fac și ce vreau să fac. Pot considera totul ca o repetiție ușoară pentru ceva ce va să vină. Mă gândeam să încerc să fac iar o expoziție, dar nu, mă grăbesc. Până la următoarea expoziție am de rezolvat lucruri rămase în urmă de la precedenta expoziție unde au rămas neclarități legate de multe tablouri.

Am fost întrebat dacă acele tablouri erau și de vânzare, unele dintre ele erau, atele nu.

În momentul de față vreau să punctez anumite lucruri pe care vreau să le evidențiez. Este vorba de o parte artistică unde vreau să vând fotografii printate care să aibă ca temă ideea de boudoir și ședințe foto boudoir în care clienților care au făcut acest gen de ședință să le vând tablouri cu fotografii chiar de la ședința lor. În fotografii este vorba de un moment din viața noastră surprins care ne va rămâne mereu.

Cum în boudoir este vorba de momente care surprind atât senzualitate dar și romantism putem spune că și aceasta este o etapă a vieții noastre, a frumuseții feminine.

Boudoir-ul are foarte multe sensuri, foarte multe înțelesuri și cred că unul din ele a fost foarte frumos sintetizat de prietena mea Denisa în ceea ce privește fotografia.

”Boudoir-ul este o artă exprimat la rândul lui prin altă formă de artă și anume fotografia, în felul acesta putem spune că modelul în sine este o opera de artă.”

De-a lungul timpului am tot încercat să experimentez lucruri noi și poziții, lumini și locuri ca de multe ori să realizez că cele mai frumoase situații erau chiar momente simple poziții simple neregizate care  spuneau mult mai mult.

Tot analizând fotografiile de la expoziție m-am gândit la timpul pe care l-am avut pentru ședințe în sine și timpul care mi-a rămas de multe ori să fac fotografiile respective. De multe ori când pozez cu cineva pentru alte ide experimentez, iar pentru ceea ce fac pentru mine totul vine spontan, nu stau să le gândesc, nu am timp. La unele ședințe este o improvizare de moment pentru că nu te aștepți la anumite situații și nu poți planifica fix la ce moment o să fie poza x mai ales daca este vorba de un model nou. Oricât de mult încerc să planific, trebuie să las spațiu și pentru necunoscut deoarece momentele pot să apară oricând. Așa am pățit cu unele fotografii de la expoziție. Din cauza unor limite pe care mi le puneam tot încercând să urmez un scenariu vedeam alte momente care tot treceau și făceau cu ochiul cum ar fi poze printre geamuri sau deasupra unei căzi sau reflexiile din oglinzi.

Cu expoziția am realizat puterea acestui gen de fotografie, cum a zis și Paula ”you nailed it”. Nu regret că nu am vândut nimic, pentru că nu acesta a fost scopul ei.

Pe lângă faptul ca este un job permanent am căutat  să fac și  ceva care să îmbine utilul cu plăcutul. Din aceste motive în curând pe site o să fie urcate fotografii artistice între care unele noi, dar și fotografii realizate în trecut care pot fi cumpărate sub forma de tablouri.

Mai sunt și alte planuri pe drum, acum toate la timpul lor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s